Image of Toshio Takahara

Toshio Takahara

Nebyla nalezena biografie Toshio Takahara. Toshio Takahara - Filmer
Narození:
Filmů:
12
Začátky:
v movie あした来る人 1955-05-29
Poslední film:
Serial Americký Drak: Jake Long 2005-01-21
Znáte z
Filmografie
Serial Americký Drak: Jake Long Samurai with Gun 2005-01-21
Film バロー・ギャングBC 1985-04-27
Film 秘密戦隊ゴレンジャー 爆弾ハリケーン Commander Kenpachi Edogawa 1976-07-22
Film 秘密戦隊ゴレンジャー Commander Kenpachi Edogawa 1975-05-10
Film ふれあい Yukichi Aoki 1974-11-02
Film 内海の輪 1971-02-10
Film 尼くずれ Miura 1968-10-05
Film 1967-01-14
Film 七つの弾丸 1959-10-27
Film キクとイサム Newspaperman B 1959-03-29
Film 影なき声 Shigeo Kotani 1958-10-22
Film あした来る人 Al 1955-05-29