Image of Toshio Takahara

Toshio Takahara

Nebyla nalezena biografie Toshio Takahara. Toshio Takahara - Filmer
Narození:
Filmů:
26
Začátky:
v movie 日本戦歿学生の手記 きけ、わだつみの声 1950-06-15
Poslední film:
Film バロー・ギャングBC 1985-04-27
Znáte z
Poster of 人間の條件 完結篇
Poster of 錆びたナイフ
Poster of 幕末太陽傳
Filmografie
Film バロー・ギャングBC 1985-04-27
Film わが青春のイレブン 1979-07-21
Film 秘密戦隊ゴレンジャー 爆弾ハリケーン Commander Kenpachi Edogawa 1976-07-22
Film ふれあい Yukichi Aoki 1974-11-02
Film どぶ川学級 1972-12-19
Film 内海の輪 1971-02-10
Film 尼くずれ Miura 1968-10-05
Film 1967-01-14
Film 白い巨塔 1966-10-15
Film なつかしい風来坊 1966-01-01
Film 非行少女 1963-03-16
Film 豚と軍艦 Dr. Miyaguchi 1961-01-21
Film 人間の條件 完結篇 Chôsen e Iku Heichô 1961-01-28
Film 早射ち野郎 Detective Kimura 1961-04-01
Film 俺は銀座の騎兵隊 1960-06-04
Film 素ッ裸の年令 Hirafune 1959-09-07
Film キクとイサム Newspaperman B 1959-03-29
Film 影なき声 Shigeo Kotani 1958-10-22
Film 錆びたナイフ Takaishi 1958-03-11
Film 幕末太陽傳 Kaneji 1957-07-14
Film 黄色いからす 1957-02-27
Film あした来る人 Al 1955-05-29
Film 二十四の瞳 1954-09-15
Film Sedm samurajů Samurai with Gun 1954-04-26
Film 真空地帯 1952-12-10
Film 日本戦歿学生の手記 きけ、わだつみの声 1950-06-15