Image of Hiroshi Katō

Hiroshi Katō

Nebyla nalezena biografie Hiroshi Katō. Hiroshi Katō - Filmer
Narození:
Filmů:
18
Začátky:
v movie 幕末太陽傳 1957-07-14
Poslední film:
Film Space Riders 1984-01-01
Znáte z
Poster of Space Riders
Poster of 幕末太陽傳
Filmografie
Film Space Riders Chairman 1984-01-01
Film 緋牡丹博徒 二代目襲名 1969-04-10
Film 緋牡丹博徒 花札勝負 1969-02-01
Film 男の勝負 関東嵐 1967-09-28
Film 花と龍 1965-11-20
Film 幕末残酷物語 1964-12-12
Film Korekara no sekkusu: Mittsu no Sei Akio Kakegawa 1964-10-03
Film 日本侠客伝 1964-08-13
Film 宮本武蔵 般若坂の決斗 Yamazoe Danpachi 1962-11-17
Film 赤い影法師 Tônosuke Kondô 1962-12-24
Film 妖刀物語 花の吉原百人斬り 1960-09-03
Film 御存じいれずみ判官 1960-03-15
Film まぼろし探偵 地底人襲来 1960-02-14
Film 血斗水滸伝 怒濤の対決 1959-08-09
Film 踏みはずした春 Като 1958-06-29
Film 大菩薩峠 第二部 1958-04-20
Film 暗黒街の美女 1958-03-25
Film 幕末太陽傳 Kurazo's Son, Seishichi 1957-07-14