Image of Masato Furuoya

Masato Furuoya

Nebyla nalezena biografie Masato Furuoya. Masato Furuoya - Filmer
Narození:
Filmů:
30
Začátky:
v movie Little Giant 1946-02-22
Poslední film:
Serial Tengoku e no Kaidan 2002-04-08
Znáte z
Poster of Tengoku e no Kaidan
Poster of Whiteout
Poster of 恋の片道切符
Poster of 嵐が丘
Filmografie
Serial Tengoku e no Kaidan 2002-04-08
Film 外科医佐伯真の殺人カルテ Detective Taga 2001-03-03
Film Whiteout Kensuke Fujimaki 2000-08-19
Serial 永遠の仔 2000-04-10
Serial 傷だらけの女 1999-04-13
Serial 恋の片道切符 1997-10-15
Serial バージンロード the bar owner 1997-01-06
Film A Trip Into The Supernatural 1997-01-01
Film エンドレス・ワルツ 1995-10-06
Serial 金田一少年の事件簿1995 1995-07-15
Film マークスの山 Kazumi Higo 1995-04-22
Film 集団左遷 1994-10-29
Film シュート! Teacher Isogai 1994-03-12
Film 月はどっちに出ている Konno 1993-11-06
Film 赤と黒の熱情 1992-04-25
Film 嵐が丘 Yoshimaru 1988-05-28
Film ゴキブリたちの黄昏 Hans (voice) 1987-11-21
Film 植村直己物語 Masao Ogawa 1986-06-07
Film キャバレー Sajima 1986-04-26
Film 丑三つの村 Tsugio Inumaru 1983-01-15
Film 凶弾 Akihiko Numata 1982-09-15
Film 九月の冗談クラブバンド Moro 1982-06-05
Film 風の歌を聴け Punk 1981-12-19
Film 悪霊島 Goro Mitsuki 1981-10-03
Film スローなブギにしてくれ Goro 1981-04-07
Film スーパーGUNレディ ワニ分署 1979-08-18
Film 天使のはらわた 名美 1979-07-07
Film 人妻集団暴行致死事件 Shozo Utagawa 1978-07-08
Film 女教師 1977-10-29
Film Little Giant Unknown 1946-02-22