Image of Shūji Sano

Shūji Sano

Nebyla nalezena biografie Shūji Sano. Shūji Sano - Filmer
Narození:
Filmů:
37
Začátky:
v movie 新道 1936-11-30
Poslední film:
Serial 杨光的快乐生活之绅士品格 2018-01-01
Znáte z
Poster of カルメン故郷に帰る
Poster of 風の中の牝鶏
Poster of 婚約三羽烏
Poster of 花形選手
Filmografie
Serial 杨光的快乐生活之绅士品格 Keizo Ishizu 2018-01-01
Film 悲愁物語 Takagi 1977-05-21
Film 栄光の黒豹 1969-12-17
Film 黒部の太陽 Hirata 1968-03-01
Film 恋する年ごろ Hiroshi Yamamura 1966-11-26
Film 君たちがいて僕がいた 1964-05-23
Film はだしの花嫁 1962-10-24
Film 反逆児 1961-11-08
Film 春の夢 Doctor Hanamura 1960-01-03
Film 三羽烏三代記 1959-10-30
Film 今日もまたかくてありなん Managing director 1959-09-27
Film 白鷺 1958-11-29
Film Abarenbo kaido 1957-06-28
Film 或る夜ふたたび Shida Bunzo 1956-06-08
Film 驟雨 Ryotaro Namiki 1956-01-14
Film 女中ッ子 1955-06-28
Film 月は上りぬ 1955-01-08
Film 大阪の宿 Mito 1954-04-20
Film 鶏はふたゝび鳴く 1954-11-30
Film 恋文 1953-12-13
Film 麦秋 Sotaro Satake 1951-10-03
Film カルメン故郷に帰る Haruo Taguchi 1951-03-21
Film 風の中の牝鶏 Shuichi Amamiya 1948-09-17
Film 必勝歌 Captain 1945-02-22
Film 陸軍 Kaneko 1944-12-07
Film 還って来た男 1944-07-20
Film 父ありき Ryohei, le fils 1942-04-01
Film 蘇州の夜 1941-12-29
Film 愛より愛へ Shigeo Tanikawa 1938-04-01
Film 婚約三羽烏 Shûji Kamura 1937-07-18
Film 恋も忘れて Kyôsuke 1937-07-01
Film 金色夜叉 Naomichi 1937-06-10
Film 花形選手 Seki 1937-05-01
Film 淑女は何を忘れたか Okada 1937-03-03
Film Hana-kago no uta Ono 1937-01-14
Film 荒城の月 Taki 1937-01-05
Film 新道 1936-11-30