Image of Helene Egelund

Helene Egelund

Helene Egelund (født 16. februar 1965) er en dansk skuespillerinde, som ikke har nogen egentlig skuespilleruddannelse. I tv har hun medvirket i serierne Landsbyen, TAXA og Rejseholdet. Udover at have været med i 8-10 danske film, har hun også haft roller i flere svenske film og tv-serier, idet hun taler flydende svensk.


Helene Egelund - Filmer
Narození:
Feb 16, 1965
Filmů:
11
Začátky:
v series たかじん胸いっぱい
Poslední film:
Film Krudttønden 2020-03-05
Znáte z
Poster of Min fynske barndom
Poster of Sort høst
Poster of 1939
Poster of たかじん胸いっぱい
Filmografie
Serial たかじん胸いっぱい Jeanne 2022
Film Krudttønden 2020-03-05
Film Hold om mig 2010-09-02
Film Špioni 2009-06-04
Film Cecilie 2007-06-01
Film Barbara 1997-10-02
Film Min fynske barndom Beate 1994-02-04
Film Sort høst Minka 1993-11-05
Film Den store badedag 1991-09-27
Film Superstau Kitchen staff 1991-03-21
Film 1939 Annika 1989-12-23