Image of Jajang C. Noer

Jajang C. Noer

Nebyla nalezena biografie Jajang C. Noer. Jajang C. Noer - Filmer
Narození:
Filmů:
48
Začátky:
v movie Terminal Cinta 1977-03-01
Poslední film:
Film Jakarta vs Everybody 2020-11-26
Znáte z
Poster of Cahaya Dari Timur: Beta Maluku
Poster of Dilema
Poster of Arisan!
Poster of Biola Tak Berdawai
Filmografie
Film Jakarta vs Everybody Ratih 2020-11-26
Film Abracadabra Savitri 2020-01-09
Film Gossip Girl Indonesia Ms. Inah 2020-02-14
Film Makmum Kinanti 2019-08-15
Film Arwah Tumbal Nyai: Part Nyai Naroh 2018-11-29
Film Sesat Nyai Runtah 2018-08-23
Film Nini Thowok 2018-02-06
Film Hoax Ibu 2018-02-01
Film 5 Cowok Jagoan Mami Lilo 2017-12-14
Film Hujan Bulan Juni 2017-11-02
Film Bid'ah Cinta Jidah 2017-03-16
Film Surat dari Praha Widya 2016-01-28
Film Pinky Promise 2016-10-13
Film Pontien: Pontianak Untold Story 2016-03-23
Film Hantu Kuburan Tua Sarinten 2015-08-20
Film Toba Dreams Opung Boru, Ibu Tebe 2015-04-30
Film Filosofi Kopi Bu Seno 2015-04-08
Film Assalamualaikum Beijing 2014-12-30
Film 3 Nafas Likas Tembun Tarigan 2014-10-16
Film Nyi Roro Kidul Project 2014-09-25
Film Cahaya Dari Timur: Beta Maluku Mama Alvin 2014-06-19
Film Marmut Merah Jambu Kepala Sekolah 2014-05-08
Film Belenggu Javanese Lady 2013-02-28
Film Yang Tidak Dibicarakan Ketika Membicarakan Cinta Bu Rusli 2013-05-02
Film Pesan Dari Samudra 2013-07-07
Film Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck Mande Jamilah 2013-12-19
Film Cinta Tapi Beda Bunda Diana 2012-12-27
Film Dilema Hetty 2012-02-23
Film Arisan! 2 Psychiatrist 2011-12-01
Film Batas 2011-08-15
Film Tebus 2011-03-26
Film Bebek Belur Bu Salamah 2010-04-08
Film Heart-Break.com 2009-12-03
Film Meraih Mimpi Oma (Suara) 2009-09-16
Film Jamila dan Sang Presiden Ibu Wardiman 2009-04-30
Film Laskar Pelangi Istri Pak Harfan 2008-09-25
Film Cinta Setaman Fitri 2008-10-16
Film Mereka Bilang, Saya Monyet! Bi Inah 2007-12-28
Film Foto, Kotak, dan Jendela 2006-05-01
Film Berbagi Suami Salma 2006-03-23
Film Janji Joni Penonton Spoiler 2005-04-26
Film Arisan! Psychiatrist 2003-12-10
Film Biola Tak Berdawai Mbak Vid 2003-03-22
Film Eliana, Eliana Bunda 2002-04-23
Serial Zugriff Grandmother 1998-04-07
Film Badut-Badut Kota 1993-01-01
Film Cintaku di Rumah Susun 1987-01-30
Film Terminal Cinta Lusi 1977-03-01