Image of Mita Vasisht

Mita Vasisht

Nebyla nalezena biografie Mita Vasisht. Mita Vasisht - Filmer
Narození:
Filmů:
17
Začátky:
v movie चाँदनी 1989-09-14
Poslední film:
Serial Criminal Justice: Behind Closed Doors 2020-12-24
Znáte z
Poster of फिर मिलेंगे
Poster of Maya
Poster of कस्बा
Filmografie
Serial Criminal Justice: Behind Closed Doors Mandira Mathur 2020-12-24
Serial Criminal Justice Mandira Mathur (Corporate Lawyer) 2019-04-05
Film Trishna Bhaanumathi 2011-09-08
Film Antaheen Mrs. Mehra 2009-01-01
Film Shevri 2006-11-10
Film फिर मिलेंगे Advocate Kalyani 2004-08-12
Film Patalghar Begum 2003-10-31
Film Oops! 2003-01-01
Film Maya Lakshmi 2001-09-07
Film कुछ खट्टी कुछ मीठी Devyani (Raj's stepsister) 2001-01-19
Serial कहानी घर घर की Trishna Agarwal 2000-10-16
Film ताल Prabha Shankar 1999-08-13
Film दिल से.. Terrorist 1998-08-22
Film तर्पण 1995-08-09
Film द्रोह काल Sumitra 1994-08-31
Film कस्बा Tejo 1991-01-01
Film चाँदनी 1989-09-14