Image of Gummadi

Gummadi

Nebyla nalezena biografie Gummadi. Gummadi - Filmer
Narození:
Filmů:
21
Začátky:
v movie అర్ధాంగి 1955-01-26
Poslední film:
Film గోవింద గోవింద 1993-05-10
Znáte z
Poster of రక్త సింధూరం
Poster of Sangarshana
Poster of ప్రేమ పిచ్చోళ్ళు
Poster of Renukadevi Mahatyam
Filmografie
Film గోవింద గోవింద Brughu Maharshi 1993-05-10
Film బొబ్బిలి రాజా 1990-09-14
Film కిరాతకుడు Dharmateja 1986-01-09
Film రక్త సింధూరం 1985-08-24
Film రుస్తూం 1984-12-20
Film Sangarshana 1983-12-28
Film ప్రేమ పిచ్చోళ్ళు 1983-01-13
Film Sandhya Ragam 1981-01-02
Film Mosagadu 1980-05-22
Film ఆరాధన Dasaradha Ramayya 1976-03-12
Film Meena 1973-12-28
Film Pandanti Kapuram 1972-01-01
Film మనసే మందిరం Father 1966-07-22
Film Pandava Vanavasam 1965-01-14
Film బందిపోటు Satyasena Maharaju 1963-08-15
Film ఆరాధన Principal 1962-02-16
Film Sri Venkateshwara Mahatyam 1960-07-14
Film Pelli Kanuka 1960-04-22
Film Renukadevi Mahatyam 1960-01-02
Film Mayabazar Balarama (Telugu) 1957-03-27
Film అర్ధాంగి Zamindar 1955-01-26