Image of Franz Böheim

Franz Böheim

Nebyla nalezena biografie Franz Böheim. Franz Böheim - Filmer
Narození:
Jun 24, 1909
Filmů:
20
Začátky:
v movie Der liebe Augustin 1940-12-17
Poslední film:
Serial 断奶 2013-05-28
Znáte z
Poster of 断奶
Poster of Sissi, mladá císařovna
Poster of Der Seelenbräu
Poster of Schrammeln
Filmografie
Serial 断奶 Johann 2013-05-28
Film Die Lindenwirtin vom Donaustrand Prof. Ferdl 1957-11-28
Film Ober zahlen Drunk 1957-06-26
Film Sissi, mladá císařovna Johann Petzmacher 1956-12-01
Film Sissi Johann Petzmacher 1955-12-22
Film Mozart stage manager of the theater 1955-06-09
Film Ja, so ist das mit der Liebe Herr Zagel 1955-02-11
Film Hab’ ich nur Deine Liebe 1953-12-17
Film Abenteuer in Wien Betrunkener mit Luftballon 1952-08-20
Film Der Teufel führt Regie Rigide 1951-01-11
Film Wiener Walzer His aide 1951-06-17
Film Der Seelenbräu Florian Zipfer 1950-04-13
Film Der weite Weg Mayer 1946-08-23
Film Die Fledermaus Office writer I.T. prison 1946-08-16
Film Das Herz muß schweigen Erich 1944-12-19
Film Die goldene Fessel Wachsler 1944-05-02
Film Schrammeln Franz, Diener bei Haslinger 1944-03-03
Film Brüderlein fein Lipperl 1942-01-29
Film So gefällst Du mir Schuster 1941-02-27
Film Der liebe Augustin Wastl, Musikan 1940-12-17