Image of Tadashi Suganuma

Tadashi Suganuma

Nebyla nalezena biografie Tadashi Suganuma. Tadashi Suganuma - Filmer
Narození:
Filmů:
13
Začátky:
v movie 戰艦大和 1953-06-15
Poslední film:
Film Kaitei daisensô 1966-07-01
Znáte z
Poster of 飢餓海峡
Poster of アナタハン
Filmografie
Film Kaitei daisensô Nishida 1966-07-01
Film 網走番外地 1965-04-18
Film 飢餓海峡 Detective Satô 1965-01-15
Film 民謡の旅 秋田おばこ 1963-06-09
Film 民謡の旅 桜島 おてもやん Yajima 1962-05-01
Film 恋と太陽とギャング 1962-03-21
Film はだかっ子 1961-11-22
Film 大いなる驀進 Railway police officer B 1960-11-08
Film 風流深川唄 1960-09-13
Film 母孔雀 1956-12-05
Film 終電車の死美人 1955-06-21
Film アナタハン Kusakabe, Husband of Keiko 1953-06-28
Film 戰艦大和 Officer Katahira 1953-06-15