Image of Hajime Kubo

Hajime Kubo

Nebyla nalezena biografie Hajime Kubo. Hajime Kubo - Filmer
Narození:
Filmů:
13
Začátky:
v movie ひめゆりの塔 1953-01-09
Poslední film:
Film Neon kurage: Shinjuku hanadensha 1973-12-18
Znáte z
Poster of Neon kurage: Shinjuku hanadensha
Poster of 麻薬売春Gメン 恐怖の肉地獄
Poster of 飢餓海峡
Filmografie
Film Neon kurage: Shinjuku hanadensha 1973-12-18
Film 番格ロック 1973-09-25
Film ボディガード牙 1973-06-30
Film 麻薬売春Gメン 恐怖の肉地獄 Hideaki Kamiyama 1972-12-16
Film 博徒外人部隊 1971-01-12
Film 裏切りの暗黒街 1968-08-14
Film 昭和残侠伝 1965-10-01
Film 飢餓海峡 1965-01-15
Film 月光仮面 悪魔の最後 1959-08-04
Film 月光仮面 怪獣コング 1959-04-01
Film ひばりの花形探偵合戦 1958-08-06
Film 多羅尾伴内シリーズ 戦慄の七仮面 1956-01-03
Film ひめゆりの塔 1953-01-09