Image of Genji Kawai

Genji Kawai

Nebyla nalezena biografie Genji Kawai. Genji Kawai - Filmer
Narození:
Filmů:
32
Začátky:
v movie 悪魔の手毬唄 1961-11-15
Poslední film:
Serial Miliardy 2016-01-17
Znáte z
Poster of 麻薬売春Gメン 恐怖の肉地獄
Poster of 飢餓海峡
Filmografie
Serial Miliardy 2016-01-17
Film 姐御 1988-11-19
Film ア・ホーマンス 1986-10-10
Film 地図にない道 1984-02-18
Film マノン 1981-09-26
Film 魔界転生 1981-06-06
Film 動乱 1980-01-15
Film 蘇る金狼 1979-08-04
Film 白昼の死角 1979-07-04
Film 人間の証明 1977-10-08
Film 犬神の悪霊 1977-06-18
Film 暴力教室 1976-07-01
Film 必殺女拳士 1976-01-31
Film 東京ディープスロート夫人 Minagawa 1975-12-05
Film ウルフガイ 燃えろ狼男 Chief Investigator 1975-04-04
Film 麻薬売春Gメン 1972-09-06
Film 麻薬売春Gメン 恐怖の肉地獄 Director Ishida 1972-12-16
Film 尼寺博徒 1971-09-07
Film 博徒外人部隊 1971-01-12
Film Yoen dokufuden: Hitokiri okatsu 1969-04-10
Film 陸軍諜報33 Judge 1968-02-09
Film 旅路 1967-11-12
Film 続 組織暴力 Police Superintendent 1967-06-29
Film 地獄の掟に明日はない 1966-10-29
Film 浪曲子守唄 1966-10-22
Film あばずれ 1966-02-25
Film にっぽん泥棒物語 1965-05-01
Film 飢餓海峡 Sumoto 1965-01-15
Film 夢のハワイで盆踊り 1964-08-01
Film 君たちがいて僕がいた 1964-05-23
Film 民謡の旅 桜島 おてもやん Yamamura 1962-05-01
Film 悪魔の手毬唄 Patrolman Tachihara 1961-11-15