Image of Carola Regnier

Carola Regnier

Nebyla nalezena biografie Carola Regnier. Carola Regnier - Filmer
Narození:
Apr 2, 1943
Filmů:
30
Začátky:
v movie Vier Fenster zum Garten 1973-03-24
Poslední film:
Film Reise nach Tulum 2011-07-01
Znáte z
Poster of Tote leben länger
Poster of Nordkurve
Poster of Ein Mann wie EVA
Poster of Den idiotů
Filmografie
Film Reise nach Tulum 2011-07-01
Film Kleine Lüge für die Liebe Regina Sattler 2008-09-28
Film Der Fischer und seine Frau Frau Wagenbach 2005-10-26
Film Schiller Kurfürstin 2005-04-29
Film Tote leben länger Agnes 2005-03-30
Film Die letzte Schlacht 2005-03-15
Film Mörder in Weiß - Der Tod lauert im OP Dr. Anna Milberg 2005-01-01
Film Hexenküsse Frau Weinrich 2005-01-01
Film Das Zimmermädchen und der Millionär Lady 2004-10-12
Serial Hawaii Axel's Mother 2004-09-01
Film Die schöne Braut in Schwarz 2004-06-12
Film Weihnachtsmann über Bord! Anna 2003-12-13
Film Rosenstraße Rachel Rosenbauer 2003-09-18
Film 3 Chinesen mit dem Kontrabass Cordula 2000-03-16
Film Latin Lover – Wilde Leidenschaft auf Mallorca 1999-04-14
Film Schuldig auf Verdacht 1996-01-22
Film Der Mann auf der Bettkante Sandra 1995-10-07
Film Die Dreigroschenoper Die Spelunken-Jenny 1995-01-01
Film Nordkurve Lola Vischering 1993-02-18
Film Jenseits von Blau 1989-08-31
Film Europa und der zweite Apfel Athene 1988-12-16
Film Hôtel du Paradis Sarah 1986-04-15
Film Ein Mann wie EVA Else 1984-02-17
Film Treffpunkt im Unendlichen Frau Grete 1984-01-01
Film Normalsatz 1982-02-16
Film Den idiotů Ninon 1981-10-31
Film Die Berührte Ärztin 1981-10-31
Film Fabian Frau Kulp 1980-04-25
Film Hedda Gabler Frau Elvsted 1978-11-19
Film Vier Fenster zum Garten Dienstmädchen 1973-03-24