Image of Ursula Werner

Ursula Werner

Nebyla nalezena biografie Ursula Werner. Ursula Werner - Filmer
Narození:
Filmů:
33
Začátky:
v movie Frau Venus und ihr Teufel 1967-06-24
Poslední film:
Film Als Hitler das rosa Kaninchen stahl 2019-12-25
Znáte z
Poster of Dva životy
Poster of I Love New York
Poster of Der nackte Mann auf dem Sportplatz
Poster of Weil ich dich liebe …
Filmografie
Film Als Hitler das rosa Kaninchen stahl Heimpi 2019-12-25
Film F for Freaks Gabriela 2019-01-01
Film Der Junge muss an die frische Luft Oma Bertha 2018-12-25
Serial The Whispers Marlies 2015-06-01
Film Bornholmská ulice Monika 2014-11-05
Film Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám Sabine Grimm 2013-11-19
Film Sputnik Oma Bode 2013-10-24
Film Schwestern Usch Kerkhoff 2013-06-13
Film Mandy will ans Meer Olga Schmidt 2012-11-26
Film Dva životy Hiltrud 2012-10-19
Film Mädchenabend Eva 2012-01-01
Film Konecná uprostred cesty Renate 2011-12-19
Film Wintertochter Lene Graumann 2011-10-20
Film Wolke 9 Inge 2008-05-17
Serial I Love New York Mutter Schmiedel 2007-01-08
Film Saniyes Lust Dr. Fabian 2004-06-30
Film König Phantasios Hede 1990-06-30
Film Grüne Hochzeit Susannes Mutter 1989-05-26
Serial Einzug ins Paradies Frau Taube 1987-08-21
Film Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt Maria 1985-02-21
Film Insel der Schwäne Stefans Mutter 1983-04-28
Film Bürgschaft für ein Jahr Frau Müller 1981-09-17
Film Die lange Ankunft des Alois Fingerlein 1981-07-04
Film Glück im Hinterhaus 1980-03-05
Film Ein irrer Duft von frischem Heu Dr. Angelika Unglaube 1977-09-22
Film Ein altes Modell Verkäuferin 1976-12-27
Film Der nackte Mann auf dem Sportplatz Angela 1974-04-04
Film Zement Polja Mechowa 1973-11-02
Serial Místo činu Luise Nussbaum 1970-11-29
Film Weil ich dich liebe … Eva Thiessen 1970-09-09
Film Seine Hoheit – Genosse Prinz Gabi 1969-08-15
Serial The Prisoner Kommissarin 1967-09-29
Film Frau Venus und ihr Teufel Maria / Moritz 1967-06-24