Image of Jone Salinas

Jone Salinas

Nebyla nalezena biografie Jone Salinas. Jone Salinas - Filmer
Narození:
Filmů:
11
Začátky:
v movie Un'avventura di Salvator Rosa 1939-01-02
Poslední film:
Film Le belle famiglie 1964-12-25
Znáte z
Poster of Le belle famiglie
Poster of La fuga
Poster of In nome della legge
Poster of Ruy Blas
Filmografie
Film Le belle famiglie Donna Lucrezia 1964-12-25
Film La fuga La madre di Andrea 1964-12-12
Film Totò e Marcellino Ardea 1958-04-22
Film Sinfonia d'amore 1954-08-04
Film Persiane chiuse Bit part (uncredited) 1951-03-08
Film In nome della legge La baronessa Teresa Lo Vasto 1949-03-13
Film Věznice parmská (uncredited) 1948-02-21
Film Ruy Blas Casilda 1948-02-17
Film Soltanto un bacio Anna 1942-05-14
Film L'amore canta Rosa 1941-01-01
Film Un'avventura di Salvator Rosa Amalia 1939-01-02