Image of Lee Man-Tai

Lee Man-Tai

Nebyla nalezena biografie Lee Man-Tai. Lee Man-Tai - Filmer
Narození:
Filmů:
25
Začátky:
v movie 大劍士 1970-01-01
Poslední film:
Film 倩女還魂 1992-01-01
Znáte z
Poster of Milionářský expres
Poster of 快活林
Filmografie
Film 倩女還魂 1992-01-01
Film 大哥讓位 1991-01-25
Film 阴阳奇兵 1986-03-20
Film Milionářský expres Mountain bandit 1986-01-30
Film 大轮回 The Mute, part 1 1983-01-01
Film Zui hou nu Beggar 1979-01-01
Film Kung-fu krotitel duchů 1978-11-23
Film Drak z chrámu Šaolin 2: Lehkomyslný bojovník Old Beggar 1978-06-30
Film Stateční strážci Bearded Shaolin Abbot 1978-04-27
Film Smrtící hra Teacher 1978-03-23
Film Bojovníci ze Šaolinu Old Beggar 1978-03-08
Film 三十六迷形拳 Twitching abbott 1977-01-01
Film Karate Tajfun Master's assistant 1977-07-22
Film 血玉 1977-11-01
Film Smrtící meteor Devil Monk 1976-08-21
Film 忠烈圖 Shan Tan 1975-02-19
Film 電單車 Zhang An 1974-09-20
Film Mladý tygr Yuen Tai-Heng 1973-04-26
Film 血酒後街 1973-03-09
Film Pěst orla Sha Ming Lee 1973-01-12
Film 黑名單 1972-11-02
Film 快活林 Prison warden 1972-09-20
Film 鬼皮 Hsiao Sung 1970-09-17
Film Lu ke yu dao ke Li San 1970-02-02
Film 大劍士 1970-01-01