Image of Puiu Călinescu

Puiu Călinescu

Nebyla nalezena biografie Puiu Călinescu. Puiu Călinescu - Filmer
Narození:
Filmů:
14
Začátky:
v movie Directorul nostru 1955-03-29
Poslední film:
Film Nea Mărin miliardar 1979-02-05
Znáte z
Poster of Nea Mărin miliardar
Poster of B.D. în alertă
Poster of B.D. la munte și la mare
Poster of De-as fi... Harap Alb
Filmografie
Film Nea Mărin miliardar detectivul (locotenentul Columbo) 1979-02-05
Film Frații Jderi Părintele Stratonic 1974-06-05
Film B.D. în alertă Trandafir 1971-07-26
Film B.D. la munte și la mare Trandafir 1971-01-01
Film Brigada Diverse intră în acțiune Trandafir 1970-06-06
Film Vin cicliștii 1968-09-02
Film Balul de sîmbătă seara 1968-05-05
Film Faust XX 1966-12-12
Film Corigența domnului profesor 1966-01-09
Film De-as fi... Harap Alb Gerilă 1965-07-01
Film Un surîs în plină vară 1963-01-01
Film Celebrul 702 1962-10-22
Film S-a furat o bomba The Shadow 1961-08-11
Film Directorul nostru 1955-03-29