Image of Ștefan Bănică

Ștefan Bănică

Nebyla nalezena biografie Ștefan Bănică. Ștefan Bănică - Filmer
Narození:
Nov 11, 1933
Filmů:
15
Začátky:
v movie Dincolo de barieră 1965-01-01
Poslední film:
Film Harababura 1990-01-01
Znáte z
Poster of Nea Mărin miliardar
Filmografie
Film Harababura 1990-01-01
Film Al patrulea gard, lîngă debarcader 1988-04-28
Film De ce trag clopotele, Mitică? 1981-09-26
Film Nea Mărin miliardar Poe 1979-02-05
Film Singur printre prieteni Pandele 1979-01-01
Film Cianura și picătura de ploaie Gigi Belogea 1978-09-25
Film Septembrie Dinu Arsenescu 1978-04-03
Film Fair-Play 1977-01-01
Film Păcală Thin Bandit 1974-01-09
Film Vifornița 1973-11-19
Film Vin cicliștii Jean 1968-09-02
Film Șeful sectorului suflete 1967-06-18
Film Tunelul waiter 1966-11-08
Film Haiducii 1966-04-21
Film Dincolo de barieră 1965-01-01