Image of Joan Dalmau

Joan Dalmau

Nebyla nalezena biografie Joan Dalmau. Joan Dalmau - Filmer
Narození:
Filmů:
16
Začátky:
v movie Últimas tardes con Teresa 1984-04-02
Poslední film:
Serial Kolah Pahlavi 2018
Znáte z
Poster of Hlas moře
Poster of Soldados de Salamina
Poster of En camas separadas
Poster of Susanna
Filmografie
Serial Kolah Pahlavi 2018
Film Los ojos de Julia Créspulo 2010-10-29
Film El club de los suicidas Pedro 2007-08-24
Film La caja 2006-10-27
Film Vida y color Abuelo 2005-12-30
Film La noche del hermano Abuelo 2005-08-26
Film 15 días contigo 2005-04-22
Film Hlas moře Joaquín 2004-09-03
Film Soldados de Salamina Miralles 2003-03-21
Film En camas separadas Hombre viejo 2003-01-01
Film Las huellas borradas Don Paulino 1999-11-19
Film El pianista Oviedo 1998-09-13
Film El crimen del cine Oriente Asensi 1997-05-15
Film Susanna Fouces 1996-09-20
Film Mi general Vicealmirante Céspedes 1987-05-07
Film Últimas tardes con Teresa Jardinero 1984-04-02