Image of Eliška Balzerová

Eliška Balzerová

Nebyla nalezena biografie Eliška Balzerová. Eliška Balzerová - Filmer
Narození:
May 25, 1949
Filmů:
16
Začátky:
v movie Hřiště 1976-02-20
Poslední film:
Film Aristokratka ve varu 2024-01-18
Znáte z
Filmografie
Film Aristokratka ve varu Tichá 2024-01-18
Film Srdce na dlani Maruška 2022-01-20
Film Příliš osobní známost 2020-01-16
Film Poslední aristokratka Tichá 2019-10-24
Film Tátova volha Eva 2018-03-08
Serial 可惜不是你 babička 2017-11-13
Film Teorie tygra 2016-03-31
Film Láska je láska Libuška 2012-01-19
Film Ženy v pokušení Vilma 2010-03-18
Serial Nemocnice na kraji města ...nové osudy 2008-01-01
Serial Nemocnice na kraji města po dvaceti letech 2003-10-20
Serial Hříchy pro diváky detektivek 1995-01-01
Serial Fabrika na oficíry Marion Feders 1989-01-12
Film Pěsti ve tmě Ema Gabrielová 1986-07-21
Film Všichni musí být v pyžamu pacientka Ing. Marcela Beková 1984-01-01
Film Hřiště 1976-02-20