Image of Emma Roberts

Emma Roberts

Emma Roberts (* 10. února 1991, Rhinebeck, New York, USA) je americká herečka a zpěvačka, dcera herce Erica Robertse a neteř herečky Julie Robertsové. Pochází ze známé herecké rodiny Robertsů a je prozatím nejmladší představitelkou tohoto rodinného hereckého "klanu". Věnuje se prozatím oběma svým uměleckým oborům, herectví a zpěvu. Vůbec poprvé se ve filmu objevila ve snímku Kokain v roce 2001. Svoji opravdu první velkou roli obdržela v televizním seriálu Unfabulous satelitní televizní stanice Nick. Hraje zde třináctiletou postavu školačky Addie Singerové. Zahrála si také jednu z hlavních rolích ve filmu Aquamarine, dále v roce 2008 vystupovala ve filmu Puberťačka - Wild child. Mezi její nejnovější filmy patří snímek Hotel pro psy. V roce 2013 účinkuje v anerickém seriálu American Horror Story Coven. Jedná se o jednu z amerických teenagerských hvězd. Se svojí velmi známou tetou Julíí Robertsovou poprvé společně účinkovala v roce 2002 ve filmu Velký šampión, podruhé pak v roce 2010 ve snímku Na sv. Valentýna režiséra Garryho Marshalla.


Emma Roberts - Filmer
Narození:
Feb 10, 1991 v Rhinebeck - New York - USA
Filmů:
48
Začátky:
v movie Holidate
Poslední film:
Film Lov 2020-03-11
Znáte z
Poster of Millerovi na tripu
Poster of Unfabulous
Poster of The Ellen DeGeneres Show
Poster of Live with Regis and Kathie Lee
Filmografie
Film Holidate Sloane 2021
Serial Power Stone Noelle 2021
Film Lov Yoga Pants 2020-03-11
Film Paradise Hills Uma 2019-08-29
Film UglyDolls Wedgehead (voice) 2019-05-01
Film Malá Itálie Nikki Angioli 2018-08-24
Film In a Relationship Hallie 2018-11-09
Film Billionaire Boys Club Sydney Evans 2018-07-19
Film Who We Are Now Jess 2018-05-25
Film The Blackcoat's Daughter Joan Marsh 2017-03-31
Film Nerve: Hra o život Vee Delmonico 2016-06-27
Serial Scream Queens Chanel Oberlin 2015-09-22
Film Ashby Eloise 2015-04-19
Film I Am Michael Rebekah Fuller 2015-01-29
Film Delirium Lena Holoway 2014-06-20
Film Palo Alto April 2014-05-09
Film Adult World Amy Anderson 2013-04-18
Film Millerovi na tripu Casey Mathis 2013-08-07
Film Empire State Nancy Michaelides 2013-09-03
Film Celeste a Jesse navždy Riley Banks 2012-08-03
Film The Girl with the Tramp Stamp Tattoo Lisbeth 2011-12-04
Serial American Horror Story Brooke Thompson 2011-10-05
Film Umění zapadnout Sally Howe 2011-06-17
Film Vřískot 4 Jill Roberts 2011-04-11
Film Na sv. Valentýna Grace Smart 2010-02-10
Film 誰かが私にキスをした Alice Leeds 2010-03-27
Film 4.3.2.1 Joanne 2010-06-02
Film Twelve Molly Norton 2010-07-30
Film Virginia Jessie Tipton 2010-05-18
Film Hotel pro psy Andi 2009-01-16
Film Divoška Poppy Moore 2008-08-15
Film Sobík Niko Wilma (voice) 2008-09-22
Film Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu Nancy Drew 2007-06-15
Serial Sports Unfiltered with Dennis Miller Adriana Bragg 2007-11-06
Film Mořská panna Claire Brown 2006-03-03
Serial ブザービーター Abby 2005-02-19
Serial Unfabulous Addie Singer 2004-09-12
Film Grand Champion Sister 2004-08-27
Serial Drake & Josh Unknown 2004-01-11
Film MXŠ: Mimořádně extrémní špión Amelia Muggins 2003-02-24
Serial The Ellen DeGeneres Show Unknown 2003-09-08
Film Zlatíčka pro každého Girl in Purple T-shirt (uncredited) 2001-07-17
Serial The Trouble with Normal Young Kristina Jung 2000-10-06
Serial Samantha Louisa Musgrove 1998-02-26
Film Crimetime Linda 1996-08-01
Serial The Tonight Show with Jay Leno Unknown 1992-05-25
Serial Live with Regis and Kathie Lee Unknown 1983-04-04
Film Disraeli Lena Haloway 1929-11-01