Image of Emma Roberts

Emma Roberts

Emma Roberts (* 10. února 1991, Rhinebeck, New York, USA) je americká herečka a zpěvačka, dcera herce Erica Robertse a neteř herečky Julie Robertsové. Pochází ze známé herecké rodiny Robertsů a je prozatím nejmladší představitelkou tohoto rodinného hereckého "klanu". Věnuje se prozatím oběma svým uměleckým oborům, herectví a zpěvu. Vůbec poprvé se ve filmu objevila ve snímku Kokain v roce 2001. Svoji opravdu první velkou roli obdržela v televizním seriálu Unfabulous satelitní televizní stanice Nick. Hraje zde třináctiletou postavu školačky Addie Singerové. Zahrála si také jednu z hlavních rolích ve filmu Aquamarine, dále v roce 2008 vystupovala ve filmu Puberťačka - Wild child. Mezi její nejnovější filmy patří snímek Hotel pro psy. V roce 2013 účinkuje v anerickém seriálu American Horror Story Coven. Jedná se o jednu z amerických teenagerských hvězd. Se svojí velmi známou tetou Julíí Robertsovou poprvé společně účinkovala v roce 2002 ve filmu Velký šampión, podruhé pak v roce 2010 ve snímku Na sv. Valentýna režiséra Garryho Marshalla.


Emma Roberts - Filmer
Narození:
Feb 10, 1991 v Rhinebeck - New York - USA
Filmů:
39
Začátky:
v movie Maybe I Do
Poslední film:
Film Madame Web 2023-10-04
Znáte z
Filmografie
Film Madame Web 2023-10-04
Film Saurus City Sasha Nutwagon (voice) 2023
Film Maybe I Do Michelle 2023
Serial 해적 리부트: 5개의 보물 Lisbeth 2021-03-22
Film Lov Yoga Pants 2020-03-11
Film Sváteční rande Sloane 2020-10-27
Film Paradise Hills Uma 2019-08-29
Film UglyDolls Wedgehead (voice) 2019-05-01
Film Ve vztahu Hallie 2018-11-09
Film Láska v malé Itálii Nikki Angioli 2018-08-24
Film Klub miliardářů Sydney Evans 2018-07-19
Film Who We Are Now Jess 2018-05-25
Film The Blackcoat's Daughter Joan Marsh 2017-03-31
Film Nerve: Hra o život Vee Delmonico 2016-06-27
Film I Am Michael Rebekah Fuller 2015-01-29
Film Ashby Eloise 2015-04-19
Film Delirium Lena Holoway 2014-06-20
Film Palo Alto April 2013-12-29
Film Empire State Nancy Michaelides 2013-09-03
Film Millerovi na tripu Casey Mathis 2013-08-07
Film Adult World Amy Anderson 2013-04-18
Film Celeste a Jesse navždy Riley Banks 2012-08-03
Serial 心戰 Joanne 2012-05-21
Film Umění zapadnout Sally Howe 2011-06-17
Film Vřískot 4 Jill Roberts 2011-04-11
Film Rande u přepážky Chanel Oberlin 2011-08-19
Film 誰かが私にキスをした Alice Leeds 2010-03-27
Film Na sv. Valentýna Grace Smart 2010-02-10
Film Virginia Jessie Tipton 2010-05-18
Film Twelve Molly Norton 2010-07-30
Film Hotel pro psy Andi 2009-01-16
Film Divoška Poppy Moore 2008-08-15
Film Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu Nancy Drew 2007-06-15
Film Mořská panna Claire Brown 2006-03-03
Film MXŠ: Mimořádně extrémní špión Amelia Muggins 2006-02-24
Serial Neslavná Addie Singer 2004-09-12
Film Grand Champion Sister 2004-08-27
Film Zlatíčka pro každého Girl in Purple T-shirt (uncredited) 2001-07-17
Film Kokain Young Kristina Jung 2001-04-04