Image of Salleh Kamil

Salleh Kamil

Nebyla nalezena biografie Salleh Kamil. Salleh Kamil - Filmer
Narození:
Filmů:
12
Začátky:
v movie Ibu 1953-04-01
Poslední film:
Serial 신혼일기 2017-02-03
Znáte z
Poster of 신혼일기
Poster of دُرّ شہوار
Poster of Batu Belah Batu Bertangkup
Poster of Panggilan Pulau
Filmografie
Serial 신혼일기 2017-02-03
Serial دوسری بیوی Buang 2014-12-01
Serial دُرّ شہوار Kassim Patalon 2012-03-10
Film Dayang Senandong 1965-01-01
Film Norlela 1962-01-01
Film Batu Belah Batu Bertangkup 1959-09-16
Film Semerah Padi Borek 1956-05-14
Film Hang Tuah 1956-01-28
Film Sumpah Orang Minyak 1956-01-01
Film Penarek Becha Ghazali 1955-10-25
Film Panggilan Pulau Shukur 1954-07-04
Film Ibu 1953-04-01