Image of István Dózsa

István Dózsa

Nebyla nalezena biografie István Dózsa. István Dózsa - Filmer
Narození:
Filmů:
7
Začátky:
v movie Csak egy kislány van a világon 1930-05-12
Poslední film:
Film Gábor diák 1956-08-22
Znáte z
Poster of A hölgy egy kissé bogaras
Filmografie
Film Gábor diák 1956-08-22
Film Én és a nagyapám 1954-11-18
Film Vihar 1952-12-01
Film Tüzkeresztség 1952-02-23
Film Uz Bence Örmény 1938-11-18
Film A hölgy egy kissé bogaras Novák úr 1938-10-11
Film Csak egy kislány van a világon Cigányprímás 1930-05-12