Image of László Misoga

László Misoga

Nebyla nalezena biografie László Misoga. László Misoga - Filmer
Narození:
Filmů:
22
Začátky:
v movie A hölgy egy kissé bogaras 1938-10-11
Poslední film:
Film Felmegyek a miniszterhez 1962-02-15
Znáte z
Poster of A hölgy egy kissé bogaras
Filmografie
Film Felmegyek a miniszterhez Építõmester 1962-02-15
Film Tegnap 1959-08-18
Film Csempészek Fortune teller 1958-09-23
Film Razzia 1958-08-18
Film Éjfélkor 1957-12-25
Film Csendes otthon 1957-08-18
Film Ünnepi vacsora Csontos bácsi 1956-09-20
Film Gábor diák 1956-08-22
Film Szakadék 1956-06-05
Film Dollárpapa 1956-05-17
Film Körhinta Sógor 1956-02-02
Film Fel a fejjel 1954-08-19
Film A harag napja Kralovecz 1953-01-01
Film Vihar Mentes Károly 1952-12-01
Film Lúdas Matyi Nyeszli, the chef of Döbrögi 1950-02-27
Film Menekülö ember 1944-09-01
Film Ágrólszakadt úrilány Csütörtök 1943-12-28
Film Anyámasszony katonája Inas 1943-08-25
Film Jómadár Az Ádám testvérek apja 1943-08-09
Film Kádár kontra Kerekes Perczel István, acélipari cég igazgatója 1942-04-20
Film Halálos tavasz Házmester 1939-12-21
Film A hölgy egy kissé bogaras Rendőr 1938-10-11