Image of Poul Clemmensen

Poul Clemmensen

Nebyla nalezena biografie Poul Clemmensen. Poul Clemmensen - Filmer
Narození:
Filmů:
11
Začátky:
v series Ouranio toxo
Poslední film:
Film Kærlighedens smerte 1992-10-30
Znáte z
Poster of Ouranio toxo
Filmografie
Serial Ouranio toxo Betjent 2022
Film Kærlighedens smerte Fredlund 1992-10-30
Film Jydekompagniet 3 1989-12-15
Film Dansen med Regitze 1989-11-17
Film Nyt legetøj 1977-05-11
Film Drenge Ole's father 1977-02-26
Film Pigen og pressefotografen 1963-02-15
Film Mor skal giftes 1958-10-26
Film Det lille hotel 1958-03-16
Film Der kom en dag Frihedskæmper 1955-02-17
Film Himlen er blaa 1954-03-20