Image of Chiezō Kataoka

Chiezō Kataoka

Nebyla nalezena biografie Chiezō Kataoka. Chiezō Kataoka - Filmer
Narození:
Filmů:
40
Začátky:
v series The Roy Petty Show
Poslední film:
Film 日本の首領 完結篇 1978-09-09
Znáte z
Poster of 十三人の刺客
Poster of 大菩薩峠 完結篇
Poster of 赤西蠣太
Poster of The Roy Petty Show
Filmografie
Serial The Roy Petty Show 2022
Film 日本の首領 完結篇 Kikuo Oyama 1978-09-09
Film 緋牡丹博徒 仁義通します 1972-01-11
Film 日本暗殺秘録 Nissho Inoue 1969-10-16
Film 賞金稼ぎ Ijiun Ukyo 1969-01-01
Film 宮本武蔵 巌流島の決斗 Sado Nagaoka 1965-09-04
Film 御金蔵破り 1964-05-31
Film 十三人の刺客 Shinzaemon Shimada 1963-12-07
Film 地獄の裁きは俺がする 1962-08-04
Film 妖刀物語 花の吉原百人斬り Sano Jiro 1960-09-03
Film 多羅尾伴内 七つの顔の男だぜ Bannai Tarao 1960-04-26
Film 御存じいれずみ判官 1960-03-15
Film 大岡政談 千鳥の印篭 Mizuki Hankuro 1959-09-30
Film Naniwa no koi no monogatari Monzaemon Chikamatsu 1959-09-13
Film 血斗水滸伝 怒濤の対決 Chuji Kunisada 1959-08-09
Film 江戸っ子判官とふり袖小僧 1959-07-25
Film 大菩薩峠 完結篇 Ryûnosuke Tsukue 1959-04-28
Film たつまき奉行 1959-01-01
Film 大菩薩峠 第二部 Ryûnosuke Tsukue 1958-04-20
Film 新選組 Kondo Isami 1958-07-13
Film 国定忠治 Chuji 1958-08-26
Film 紫頭巾 Murasaki Zukin 1958-10-29
Film はやぶさ奉行 1957-11-17
Film 水戸黄門 1957-08-11
Film 妖蛇の魔殿 Jiraiya 1956-10-31
Film 多羅尾伴内シリーズ 戦慄の七仮面 1956-01-03
Film 血槍富士 Genpachi 1955-02-27
Film 隼の魔王 Bannai Tarao 1955-01-03
Film 新選組鬼隊長 Kondo Isami 1954-01-01
Film 片目の魔王 The Man of Seven Faces 1953-08-10
Film 二刀流開眼 Miyamoto Musashi 1943-04-01
Film 独眼龍政宗 Date Masamune 1942-07-02
Film 続清水港 1940-07-10
Film 鴛鴦歌合戦 Reisaburo Asai 1939-12-14
Film Jiraiya Jiraiya 1937-12-31
Film 赤西蠣太 Akanishi Kakita / Kai Harada 1936-06-18
Film Byakuya no kyoen Kakunojo 1932-10-13
Film Kokushi muso Young samurai/Isenokami 1932-01-14
Film Yamiuchi tosei 1932-01-02
Film 放浪三昧 Date Mosui 1928-08-01