Image of Osamu Kato

Osamu Kato

Nebyla nalezena biografie Osamu Kato. Osamu Kato - Filmer
Narození:
Filmů:
15
Začátky:
v series マジンガーZ 1972-12-03
Poslední film:
Serial 役者魂! 2006-10-17
Znáte z
Poster of 役者魂!
Poster of Majinkaiza: Shitô! Ankoku dai shôgun
Filmografie
Serial 役者魂! Tokuji Numata 2006-10-17
Film Majinkaiza: Shitô! Ankoku dai shôgun Duke Gorgon (voice) 2003-07-25
Serial 新機動戦記ガンダムW Duke Dermail (voice) 1995-04-07
Film 平成狸合戦ぽんぽこ (voice) 1994-07-16
Film マルサの女2 1988-01-15
Serial 機甲戦記ドラグナー Gun Jem 1987-02-07
Film ドキュメント 太陽の牙ダグラム (voice) 1983-07-09
Serial 太陽の牙ダグラム Heshi 1981-10-23
Film キャプテンフューチャー・華麗なる太陽系レース 1978-12-31
Serial 若草のシャルロット Garcon 1977-10-29
Film Kocour v botách 2: Cesta kolem světa Newspaper Director (voice) 1976-03-20
Serial 鋼鉄ジーグ Mimashi / Pancho 1975-10-05
Serial グレートマジンガー Archduke Gorgon 1974-09-08
Serial 新造人間キャシャーン Sagure (voice) 1973-10-02
Serial マジンガーZ Archduke Gorgon 1972-12-03