Image of Olga Dreģe

Olga Dreģe

Nebyla nalezena biografie Olga Dreģe. Olga Dreģe - Filmer
Narození:
Filmů:
12
Začátky:
v movie Purva bridējs 1966-07-13
Poslední film:
Film Džimlai Rūdi Rallallā! 2014-03-05
Znáte z
Poster of Bailes
Poster of Vilkatis Toms
Poster of Vella kalpi Vella dzirnavās
Poster of Vella kalpi
Filmografie
Film Džimlai Rūdi Rallallā! 2014-03-05
Film Vecās pagastmājas mistērija 2000-07-11
Film Zītaru dzimta 1989-07-12
Film Aizaugušā grāvī viegli krist 1986-01-03
Film Bailes Milda 1986-01-03
Film Vilkatis Toms Made 1983-07-13
Film Limuzīns Jāņu nakts krāsā Dagnija 1981-07-12
Film Meistars 1976-01-01
Film Vella kalpi Vella dzirnavās Anna 1972-07-12
Film Nāves ēnā 1971-12-30
Film Vella kalpi Anna 1970-07-12
Film Purva bridējs 1966-07-13