Image of Uldis Vazdiks

Uldis Vazdiks

Nebyla nalezena biografie Uldis Vazdiks. Uldis Vazdiks - Filmer
Narození:
Filmů:
11
Začátky:
v movie Melnā vēža spīlēs 1975-11-26
Poslední film:
Film Baiga vasara 2000-04-04
Znáte z
Poster of Vilkatis Toms
Poster of Melnā vēža spīlēs
Filmografie
Film Baiga vasara Guntis Ulmanis 2000-04-04
Film Duplets 1992-07-12
Film Государственная граница. Фильм 7. Соленый ветер 1988-05-26
Film Savaitgalis pragare Head of the concentration camps ( "Ogre") 1987-12-09
Film Apstākļu sakritība 1987-07-11
Film Spēle notiks tik un tā 1985-12-26
Film Vilkatis Toms Miķelis 1983-07-13
Film Lietus blūzs mākslinieks 1982-12-20
Film Īsa pamācība mīlēšanā 1982-07-13
Film Ilgais ceļš kāpās 1980-12-20
Film Melnā vēža spīlēs Mārtiņš 1975-11-26