Image of Marcel Melrac

Marcel Melrac

Nebyla nalezena biografie Marcel Melrac. Marcel Melrac - Filmer
Narození:
Filmů:
10
Začátky:
v movie L'équipage 1935-10-22
Poslední film:
Serial 명동백작 2004-05-09
Znáte z
Poster of Hôtel du Nord
Poster of Carrefour
Poster of L'équipage
Filmografie
Serial 명동백작 Homme d'équipage 2004-05-09
Film Casque d'or Un cocher 1952-03-13
Film Champions Juniors 1951-01-01
Film Děti ráje Un gendarme (uncredited) 1945-03-15
Film Volpone Un soldat 1941-05-10
Film Le Jour Se Lève 1939-06-09
Film Hôtel du Nord Un agent de police 1938-12-19
Film Gibraltar (as Melrac) 1938-04-01
Film Carrefour Un gendarme 1938-01-01
Film L'équipage Le planton 1935-10-22