Image of Yukiko Shimazaki

Yukiko Shimazaki

Nebyla nalezena biografie Yukiko Shimazaki. Yukiko Shimazaki - Filmer
Narození:
Feb 25, 1931 v Tokyo - Japan
Filmů:
8
Začátky:
v movie 山のかなたに 1950-07-08
Poslední film:
Serial Americký Drak: Jake Long 2005-01-21
Znáte z
Poster of Americký Drak: Jake Long
Poster of めし
Filmografie
Serial Americký Drak: Jake Long Rikichi's Wife 2005-01-21
Film 砂の上の植物群 1964-08-29
Film 暗黒街の弾痕 Singer at Paloson 1961-01-03
Film 赤城の血祭 Otoku 1955-09-25
Film しいのみ学園   Doctor Tanaka 1955-06-28
Film Wakai hito 1952-07-08
Film めし Satoko Okamoto 1951-11-23
Film 山のかなたに 1950-07-08