Image of Sophie Alexander-Katz

Sophie Alexander-Katz

Nebyla nalezena biografie Sophie Alexander-Katz. Sophie Alexander-Katz - Filmer
Narození:
Filmů:
11
Začátky:
v movie One Long Night 2007-03-25
Poslední film:
Serial Pátrání 2020-06-12
Znáte z
Poster of Yo no creo en los hombres
Poster of Actores, S.A.
Poster of Un lugar
Poster of Cañitas, presencia
Filmografie
Serial Pátrání Adela Micha 2020-06-12
Film Holky na vdávání Sandra 2019-06-07
Film Lo que podríamos ser Amanda 2018-08-12
Film Güeros 2015-03-20
Film La dictadura perfecta Reportera Guapa 2014-10-16
Serial Yo no creo en los hombres Maleny Santibáñez 2014-09-01
Film Asteroide Cristina Valverde Cruz 2014-03-13
Film Actores, S.A. 2013-11-15
Film Un lugar Lucía 2013-09-22
Film Cañitas, presencia Clienta (as Sophié Alexander) 2007-03-30
Film One Long Night 2007-03-25