Image of Werner Godemann

Werner Godemann

Nebyla nalezena biografie Werner Godemann. Werner Godemann - Filmer
Narození:
Mar 25, 1924
Filmů:
20
Začátky:
v movie Schwarzer Samt 1964-02-27
Poslední film:
Film Pause für Wanzka 1990-04-16
Znáte z
Poster of Heisse Ware in Berlin
Poster of Die unverbesserliche Barbara
Poster of Polizeiruf 110
Poster of Schwarzer Samt
Filmografie
Film Pause für Wanzka 1990-04-16
Film Rückwärts laufen kann ich auch 1990-01-25
Film Der Eisenhans Milder König 1988-07-05
Film Fallada - letztes Kapitel 1988-05-11
Film Vernehmung der Zeugen 1987-03-20
Film Stielke, Heinz, fünfzehn 1987-02-12
Film Das Haus am Fluss 1986-01-16
Film Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt 1985-02-21
Film Heisse Ware in Berlin Steffens 1984-03-18
Film Fariaho 1983-09-01
Film Asta, mein Engelchen 1981-05-14
Film Chirurgus Johann Paul Schroth Goldammer 1981-03-22
Film Einfach Blumen aufs Dach 1979-06-27
Film Bis daß der Tod euch scheidet Brigadier 1979-05-17
Film Anton, der Zauberer 1978-09-19
Film Die unverbesserliche Barbara Ferdinand 1977-03-11
Film Trotz alledem! 1972-01-13
Serial Polizeiruf 110 Kriminalrat Jäger 1971-06-27
Film Du und ich und Klein-Paris 1971-03-13
Film Schwarzer Samt Denkmalspförtner 1964-02-27