Image of Kristin Kajander

Kristin Kajander

Nebyla nalezena biografie Kristin Kajander. Kristin Kajander - Filmer
Narození:
Filmů:
7
Začátky:
v movie Hard asfalt 1986-10-01
Poslední film:
Serial Koselig med peis 2011-01-03
Znáte z
Poster of Anolit
Poster of Dina
Poster of Mot i brøstet
Poster of Brun bitter
Filmografie
Serial Koselig med peis Liv 2011-01-03
Film Anolit Mor 2002-12-10
Film Dina Tela 2002-03-08
Film Ballen i øyet Unknown 2000-10-02
Serial Mot i brøstet Lisa 1993-01-22
Film Brun bitter Vigdis Wang 1988-01-02
Film Hard asfalt Ida 1986-10-01