Image of Gordon Liu Chia-hui

Gordon Liu Chia-hui

Nebyla nalezena biografie Gordon Liu Chia-hui. Gordon Liu Chia-hui - Filmer
Narození:
Aug 22, 1951 v Foshan, Guangdong Province, China
Filmů:
147
Začátky:
v movie Dr. Jekyll and Mr. Hyde 1920-04-01
Poslední film:
Film Iron Fists and Kung Fu Kicks 2019-08-14
Znáte z
Filmografie
Film Iron Fists and Kung Fu Kicks Himself (archive footage) 2019-08-14
Film 龙门驿站之嚎月 2018-02-16
Film She Shen Ji Zhao Yumin 2013-11-07
Film Kapitán Phillips 2013-10-10
Film Kill 'em All Snakehead 2012-12-11
Film Pěsti ze železa The Abbott 2012-11-02
Film Blood Money Shaolin Monk 2012-08-28
Film Painted Skin: The Resurrection 2012-06-28
Film Nightfall Retired CID officer 2012-03-15
Film Legenda o ztraceném městě Eunuch Wan Yulou 2011-12-15
Serial 萬凰之王 Xiao Shencheng's father 2011-10-31
Film 全球熱戀 Mr. Chen 2011-09-08
Film Tarantino, le disciple de Hong-Kong 2011-06-05
Serial 洪武三十二 严进 2011-04-04
Film Kill Bill: Celá krvavá záležitosť Johnny Mo / Pai Mei 2011-03-27
Film 全城热恋 2010-02-11
Film Zrození legendy Old Sage 2010-02-09
Serial 女人最痛 2010-07-26
Serial 火速救兵 連永堅 2010-12-08
Serial 誘情轉駁 2010-12-13
Serial 仙剑奇侠传三 邪剑仙 2009-06-28
Serial 幕後大老爺 Tai Yau-Kung 2009-04-06
Film 蛇咒 高尔博士 2009-02-06
Film चांदनी चौक टू चाइना Hojo 2009-01-16
Film Dragonland - L'urlo di Chen terrorizza ancora l'occidente Himself 2008-01-01
Film 狂蟒惊魂 毛大师 2008-04-08
Serial 少年四大名捕 Lam Po-tian 2008-09-22
Serial 迎妻接福 2007-07-09
Serial 少林寺传奇 Unknown 2007-06-01
Film 3分钟先生 2006-11-16
Film 少林僵尸天极 Chau Yau 2006-04-28
Serial 覆雨翻雲 2006-01-05
Film A Century of Light and Shadow Himself 2005-01-01
Serial 怪俠一枝梅 2005-03-14
Serial 御用閒人 2005-03-14
Serial 情迷黑森林 Tong Sum 2005-06-06
Serial 我的野蠻奶奶 2005-07-18
Film 天煞孤星 2005-11-05
Film Dragon Squad Ko 2005-11-10
Film Tři pohřby 2005-11-17
Film Velké dobrodružství Jade Emperor 2005-12-22
Serial 水滸無間道 2004-12-27
Film 少林殭屍 Pak/Brother White 2004-09-05
Film Snake Curse Dr Gao Er 2004-06-17
Film Kill Bill 2 Pai Mei 2004-04-16
Film 霍元甲之精武真英雄 2004-01-01
Film 少年阿虎 Coach Lau 2003-11-27
Film Kill Bill Johnny Mo 2003-10-10
Serial 金牌冰人 Wat Yan 2003-06-30
Film 醉馬騮 Detective Hung Yat Fu 2003-05-19
Serial 九五至尊 向阳 2003-01-27
Film Cinema Hong Kong: Wu Xia Himself 2003-01-02
Film Chop Socky: Cinema Hong Kong Self 2003-01-01
Serial 情事緝私檔案 2002-02-04
Film The Art of Action: Martial Arts in the Movies Self - Interviewee 2002-06-01
Serial 尋秦記 2001-10-15
Serial 美味情緣 2001-06-04
Serial 倚天屠龍記 成昆 Seng Kwan 2001-04-09
Serial 蕭十一郎 2001-01-01
Serial 楊貴妃 2000-02-21
Film 佈局 1999-01-01
Film 上帝之手 Coffin Leung 1999-07-29
Serial 騙中傳奇 1999-09-09
Serial 中华大丈夫 容百川 1999-08-10
Serial 人龍傳說 泾河龙王 1999-09-13
Serial 洗冤錄 Unknown 1999-12-20
Serial 西遊記(貳) 牛魔王 1998-10-20
Serial 烈火雄心 Chung Kong Shing 1998-10-12
Film 伙頭大將軍 Uncle Shing 1998-08-15
Serial 陀槍師姐 任重远 1998-07-06
Serial 香港人在廣州 1997-05-26
Serial 醉打金枝 Lei Gin 1997-01-27
Serial 男人四十打功夫 1997-07-07
Serial 狀王宋世傑 1997-09-29
Serial 西遊記 金角大王 1996-11-18
Serial 闔府統請 羅四季 1996-10-07
Serial 闔府統請 1996-10-07
Serial 神鵰俠侶 金轮法王 Kam-lun Fat-wong 1995-07-31
Serial 刑事偵緝檔案 程根 Ching Kan 1995-03-13
Film 暴劫柔情 1994-07-28
Film 醉拳III Gov. Li 1994-07-02
Film 少林活寶貝 Unknown 1994-06-04
Film 花旗少林 Abbot Hung Chi 1994-01-29
Film 倫文敘老點柳先開 Excellency 1994-01-13
Film Cinema of Vengeance Himself (uncredited) 1994-01-01
Serial 射雕英雄傳之九陰真經 1993-06-08
Film Železný dráp Master Liu Heung 1993-04-01
Film 笑俠楚留香 Shaolin Monk 1993-03-11
Serial 如來神掌再戰江湖 火云邪神/敖千山 1993-06-14
Serial 武尊少林 1993-08-16
Film 唐伯虎點秋香 Evil Scholar 1993-07-01
Film Passionate Killing in the Dream Chit-Chit 1992-11-05
Serial 水滸英雄傳 1992-10-05
Film 黑星風雲 Officer Lau Fai 1992-01-01
Film Lip paau hang dung Mainland gang leader 1992-01-01
Serial 日月神劍 1991-01-21
Film 怒火威龍 Policeman 1991-01-01
Film 烈火迷情 1991-05-11
Film 豪門夜宴 1991-11-30
Film 老虎出更2 Lau Fai 1990-02-10
Film 富貴兵團 Japanese Commander in blue 1990-01-19
Film Meng hu fa huo Detective 1989-06-14
Film 龍虎家族 1989-05-12
Film 殺手蝴蝶夢 Liu 1989-04-20
Film 火爆行動 1989-04-14
Film Ultra Force 1 Michael 1989-04-07
Film Ghost Ballroom Chau 1989-01-01
Film 老虎出更 Fai, the Hitman 1988-03-19
Serial トランスフォーマー 超神マスターフォース Liu Yu-De / Monk San Ta 1988-04-12
Serial 兵權 Zhao kuang yin 1988-05-30
Film 烈血風雲 1988-05-12
Film 孔雀王子 Kubira 1988-12-10
Film 激突!キョンシー小僧VS史上最強のカンフー悪魔軍団 Daiyu 1988-08-23
Film 國父孫中山與開國英雄 1986-11-12
Film 妙探雙寶 1985-05-31
Film Výcvik 36. komnaty Monk San Te 1985-05-17
Film 弟子也瘋狂 Monk Wu Qing 1985-03-30
Film 少年蘇乞兒 Beggar Su Chan 1985-01-02
Film The 8 Diagram Pole Fighter Yang No. 5 1984-02-17
Film 鹿鼎記 Emperor / Siu Yuen Tzu 1983-03-24
Film Shao Lin yu Wu Dang Hung Jun-kit 1983-07-07
Film 掌門人 Lee Hon Man 1983-03-31
Film 少林醉八拳 Lao Chung 1982-12-31
Film 御貓三戲錦毛鼠 Emperor Yang Xi 1982-09-29
Film 八十二家房客 Ah Hui 1982-08-10
Film Godfather from Canton Lin Si Hai 1982-06-11
Film Legendární zbraně Číny Ti Tan 1982-01-21
Film 長輩 James 1981-01-01
Film 龍虎少爺 Monk Wu Sun 1981-07-09
Film 大兄出道 Unknown 1981-02-28
Film 武館 Wong Fei Hung 1981-08-19
Film Návrat do 36. komnaty Shaolinu Chou Chun Chi 1980-08-24
Film 大師 Fa Tien 1980-07-03
Film Klan bílého lotosu Hung Wei Ting 1980-01-01
Film 一膽二力三功夫 San 1979-12-21
Film Rošťák He 11th Prince, Wang Chin Chen 1979-08-04
Film 天下功夫出少林 1979-06-11
Film 茅山殭屍拳 Chang Chieh 1979-02-13
Film Tang lang Shaolin Fighting Monk 1978-06-28
Film 最佳搏殺 1978-06-22
Film 洪熙官 Tong Qia 1977-02-16
Film 陸阿采與黃飛鴻 Wong Fei Hung 1976-05-07
Film 八道樓子 Mongolian mercenary 1976-04-16
Film 八國聯軍 Boxer 1976-01-29
Film Šaolin: Škola bojových umění He Zhen Gang 1974-08-03
Film Eight on the Lam 燕翩遷 1967-04-26
Film Dr. Jekyll and Mr. Hyde Sima Jui-fung 1920-04-01