Image of Samuel Finzi

Samuel Finzi

Nebyla nalezena biografie Samuel Finzi. Samuel Finzi - Filmer
Narození:
Jan 20, 1966
Filmů:
59
Začátky:
v series Bella Block 1994-03-26
Poslední film:
Film Der Rebell - Von Leimen nach Wimbledon 2021-12-16
Znáte z
Filmografie
Film Der Rebell - Von Leimen nach Wimbledon Günther Bosch 2021-12-16
Film Risiken & Nebenwirkungen Arnold 2021-07-09
Film Snake Eyes: G.I. Joe Origins Augustine 2021-06-26
Serial Ein Hauch von Amerika 2021-12-01
Film Die Hochzeit Nils 2020-01-23
Film Head Full of Honey Cameriere 2018-11-30
Film Klassentreffen 1.0 Nils 2018-09-20
Film Meine teuflisch gute Freundin Teufel / Vater 2018-06-28
Film HERRliche Zeiten Bartos 2018-05-03
Film Hot Dog Fescu / Snake 2018-01-18
Film Talent na zločin: Tajemství růžového diamantu Diener Carlos 2017-05-06
Film Talent na zločin: Tajemství vážek Carlos 2017-04-29
Film Conni a její kamarádi - Tyranosaurovo tajemství Mr. Hauser 2017-04-20
Film Fritz Lang Peter Kürten 2016-04-14
Film SMS pro tebe Wortmann 2016-09-15
Film Marie Curie Gustave Téry 2016-12-01
Film Affenkönig Viktor 2016-10-13
Film Nesmělý svůdník Kleinmüller 2015-10-29
Film Outside the Box Peter Kraußmann 2015-07-01
Film Halbe Brüder Notar Garcia 2015-04-09
Film Tod den Hippies!! Es lebe der Punk! Klaus Rother 2015-03-26
Film Fünf Freunde 4 Bernhard Kirrin 2015-01-29
Serial Las aventuras del Capitán Alatriste Walter 2015-01-07
Film Med v hlavě Waiter in Venice 2014-12-25
Film Das Zeugenhaus Geheimdienstmann Bernstein 2014-11-24
Film Quatsch und die Nasenbärbande Gerhard 2014-10-13
Film Willkommen im Klub Arzt 2014-10-11
Film Les ponts de Sarajevo 2014-07-16
Film Oktober November David 2014-03-25
Film Kohout na víně 2 Tristan 2013-01-27
Film Wagnerwahn Richard Wagner 2013-01-01
Film Aschenbrödel und der gestiefelte Kater Vater 2013-11-20
Film Цветът на Хамелеона Chamov 2013-04-05
Film Die Erfindung der Liebe Heinrich Ludowsky 2013-09-28
Film George Oberleutnant Bibler 2013-06-21
Film Ludvík II. Bavorský Lorenz Mayr 2012-12-25
Film Die Libelle und das Nashorn Vater 2012-12-06
Film Srdce mužů... a jedna opravdová láska Kommissar Milewski 2011-09-06
Film Kohout na víně Tristan 2011-02-03
Film Akta Golgotha Chefinspector Weizmann 2010-06-29
Film Aghet – Ein Völkermord Johannes Lepsius 2010-04-09
Serial Flemming Dr. Vincent Flemming 2009-11-13
Film Pink Arzt 2009-08-20
Film Die Helden aus der Nachbarschaft Lindenthal 2009-08-12
Film Wir sagen Du! Schatz. Oliver 2007-11-01
Film Kunstfehler Jörg Seybold 2006-01-01
Film La Fiesta del Chivo Jakoov Blok 2006-02-11
Film Ein ganz gewöhnlicher Jude Herr Gebhardt 2006-01-19
Film Weltverbesserungsmaßnahmen Hector Balasz 2005-08-11
Film Delphinsommer Gregor Wagner 2004-05-08
Film Hamlet_X Lucianus 2003-06-21
Film Gebürtig Emanuel Katz 2002-03-18
Film Опашката на дявола 2001-11-25
Film Auf Herz und Nieren Dr. Korda 2001-11-17
Film Jetzt oder nie - Zeit ist Geld! Dr. Rabe 2000-11-17
Film Abschied - Brechts letzter Sommer Wolfgang Harich 2000-05-14
Film Und alles wegen Mama 1999-03-31
Film Die Unschuld der Krähen 1998-09-27
Serial Bella Block Dr.Sömms 1994-03-26