Image of Mona Malm

Mona Malm

Nebyla nalezena biografie Mona Malm. Mona Malm - Filmer
Narození:
Jan 24, 1935 v Stockholm, Stockholms län, Sweden
Filmů:
23
Začátky:
v movie Ödemarksprästen 1946-03-30
Poslední film:
Serial Heart of Loyalty 2021-11-29
Znáte z
Filmografie
Serial Heart of Loyalty Hillevi 2021-11-29
Film Trespassing Bergman Self 2013-08-28
Film Bergmans video Self 2012-08-22
Film Bang Bang Orangutang Åke's Mother 2005-10-14
Film Vinnare och förlorare Fredrik's mom 2005-01-28
Film Födelsedagen Vendela 2000-03-23
Film Där regnbågen slutar Vendela 1999-10-14
Film Stjärnsystrar Susanne 1999-05-22
Film Nånting levande åt Lame-Kal Borgmästarinnan 1990-03-24
Film Sommarkvällar på jorden Gertrud 1987-04-13
Serial Profitörerna 1983-11-22
Film Heja Roland! Hanna Jung 1966-09-18
Film För att inte tala om alla dessa kvinnor Cecilia 1964-06-15
Film Siska Louise 1962-12-26
Film En nolla för mycket Telephone Operator 1962-01-01
Film Får jag låna din fru? Ingrid Fredriksson 1959-06-22
Film Mamma tar semester Gittan Broms 1957-08-02
Film Sedmá pečeť Young Pregnant Woman (uncredited) 1957-02-16
Film Úsměvy letní noci Maid (uncredited) 1955-12-26
Film Gula divisionen Berit, Dag's fiance 1954-11-29
Film Åsa-Nisse på hal is Mona 1954-09-10
Film Det kom en gäst... Marianne 1947-11-03
Film Ödemarksprästen Hedda-Lisa Ryselius 1946-03-30