Image of Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Nebyla nalezena biografie Maria Lundqvist. Maria Lundqvist - Filmer
Narození:
Oct 14, 1963 v Västra Frölunda, Västra Götalands län, Sverige
Filmů:
21
Začátky:
v movie Sjön 1999-01-29
Poslední film:
Serial Sven Hjerson Agathy Christie 2021-08-16
Znáte z
Filmografie
Serial Sven Hjerson Agathy Christie Majvor 2021-08-16
Serial Bröllop, begravning & dop 2019-02-04
Film En underbar jävla jul Monica 2015-11-13
Film Medicinen Louise 2014-08-29
Serial Brotherhood of Silver Eva-Britt Qvist 2013-01-24
Serial 30 grader i februari Kajsa 2012-02-06
Film Tysta leken Sassa 2011-12-02
Film Åsa-Nisse - Wälkom to Knohult Statsministern 2011-02-11
Film Änglagård - Tredje gången gillt Anki Ågren 2010-12-25
Film V hlavní roli Maja Eva 2009-09-11
Film Lilla Spöket Laban: Bullar och Bång Berättare 2009-10-23
Film De ofrivilliga Maria 2008-11-28
Film Rallybrudar Eivor 2008-10-10
Film Věčné okamžiky Marie Larssonové Miss Petrén 2008-09-24
Film Nový život Solbritt 2007-02-23
Film Lilla Spöket Laban Berättare 2006-11-17
Film Moje matka Signe Jönsson - äiti Ruotsissa 2005-09-30
Film Sprängaren Eva-Britt Qvist 2001-10-24
Film Familjehemligheter Mona Bendricks 2001-01-26
Serial Faites entrer l'accusé Berättare 2000-06-06
Film Sjön Agnes 1999-01-29