Image of Delia Casanova

Delia Casanova

Nebyla nalezena biografie Delia Casanova. Delia Casanova - Filmer
Narození:
Nov 4, 1948
Filmů:
18
Začátky:
v movie El Apando 1976-08-05
Poslední film:
Film Allá en el rancho 2019-02-22
Znáte z
Poster of La Fuerza del Destino
Poster of Sin pecado concebido
Poster of Sobrenatural
Poster of Llovizna
Filmografie
Film Allá en el rancho 2019-02-22
Film Así es la Suerte Lidia 2011-08-18
Serial La Fuerza del Destino Doña Carlota vda. de Curiel 2011-03-14
Film Arráncame la Vida Julia 2008-09-12
Serial Sin pecado concebido Hermana Jovita 2001-05-28
Film La ley de Herodes Rosa 1999-11-09
Film Sobrenatural Madame Endor 1996-10-19
Serial La Culpa Graciela 1996-08-12
Film El Callejón de los Milagros Eusebia 1995-05-05
Serial Los Parientes Pobres Eloísa de Olmos 1993-05-03
Serial Cadenas de amargura Natalia Vizcaíno Lara 1991-01-07
Serial Luz y Sombra Micaela "Mica" de Suárez 1989-04-17
Film Эсперанса Catalina 1988-11-30
Film Historias violentas 1985-01-01
Film Alsino y el cóndor Rosaria 1983-05-01
Film El infierno de todos tan temido 1981-09-09
Film Llovizna Luisa 1978-06-29
Film El Apando La Chata 1976-08-05